Breaking News:

Didi Kempot Meninggal Dunia

Kalung Emas - Lirik dan Kunci (Chord) Gitarnya, Lagu yang Bikin Fans Sobat Ambyar Semakin Patah Hati

Menyusul meninggal dunianya musisi legendaris Didi Kempot, muncul video viral seorang remaja nangis sambil menyanyikan lagu berjudul Kalung Emas.

TRIBUNNEWS/HERUDIN
Synchronize Fest - Penyanyi campur sari, Didi Kempot saat tampil di Synchronize Festival 2019, di Gambir Expo Jakarta, Jumat (5/10). 

TRI BUN-MEDAN.com - Kalung emas, salah satu tembang yang dinyanyikan Didi Kempot punya arti mendalam bagi para fans yang sedang patah hati.

Sobat Ambyar-- fans Didi Kempot-- sampai menangis tersedu-sedu menyanyikan lagu Kalung Emas.

Berikut Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot.

Intro: C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

Int. Dm G C

G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki

C..Fm G
Opo dosaku iki..

Halaman
1234
Sumber: Warta kota
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved